شبكه بهداشت و درمان فردوس
برگزاري كارگاه استاني بيماريهاي منتقله ازآب وغذا
توصيه ها وحساسيت لازم درخصوص پيشگيري ازبيماريها باتوجه به فصل گرما براكارشناسان مطرح شد
برگزاري كارگاه استاني نظام مراقبت بيماري هاي منتقله از آب و غذا
ابتداي جلسه دكتر شايسته مدير گروه پيشگيري از بيماري هاي استان در خصوص برگزاري كارگاه مطالبي را بيان كرد.و از ميزباني شهرستان فردوس در راه اندازي اين كارگاه استاني تشكر نمود.
آقاي حسيني زاده سرپرست مركزبهداشت شهرستان ضمن عرض خير مقدم به حاضرين از كليه عزيزان شهرستان هاي استان كه در اين كارگاه حضور يافتند بالاخص آقاي دكتر شايسته تقدير و تشكر نمود.
آقاي دكترشايسته هدف از برگزاري كارگاه را ارتقاي اطلاعات در زمينه پيشگيري از بيماري هايي چون(وبا، مسموميتهاي غذايي،هپاتيت و...)براي مسئولين واحدهاي پيشگيري از بيماريها در استان عنوان كرد.
وي پيشگيري از بيماريها را براي مدعوين با اهميت تلقي نمود و مسائل بهداشتي كه با جان مردم سرو كار دارد را سرلوحه كار مسئولين بهداشت به طور جدي خواستار شد.
ايشان باتوجه به شروع فصل گرما ومسافرتهادرايام تابستان وعزيمت حجاج به عربستان واربعين حسيني مخصوصا كاروانهاي پياده هشدارهاي لازم به منظور هرگونه پيشگيري ازشيوع بيماريها ازطريق آب وغذا تاكيد كردكه حتما زايرين محترم ازموادغذايي (آب وغذاوحتي نذري ها)ازمكانهايي كه موردتاييد بهداشت ميباشد تهيه ومصرف نمايند.
دكتر شايسته ازمراقبين بهداشت خواست تا درصورت هرگونه مواردمشكوك مراقبتهاي لازم پس ازايام مسافرت دراين خصوص پيگيري وازشيوع آن به سايرين جلوگيري به عمل آيد.
وي اضافه نمود باتوجه به فصل گرماوهمسايگي ايران ومجاورت باساير كشورها توصيه هاي بهداشتي درزمينه وبادريمن وتب كريمه كنگو رامراقبت نمايند.
تعداد كارشناس مسئول و كارشناسان ديگر پيشگيري از بيماري ها در اين كارگاه 20 نفر بودند كه با فراگيري اين دوره و انتقال تجارب از اساتيد و ساير همكاران بسيار مفيد بنظر مي سد و مي تواند در برنامه عملياتي كارساز باشد.
مباحث مطروحه توسط ساير كارشناسان شهرستاني و استاني از جمله اسهال خوني،عفونتهاي بيمارستاني،گزارش هاي ساليانه كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا براي ساير حاضرين تشريح و توضيح داده شد و كارگاه آموزشي با يك سنجش از طريق آزمون از شركت كنندگان به كار خود پايان داد.
نظر دهید