شبکه بهداشت و درمان فردوس
کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذا
بیماری های منتقله از آب و غذا بیماری هایی هستند که از خوردن غذا ناسالم و یا نوشیدنی های آلوده به انسان منتقل می شود.
کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و
غذا با حضور معاون محترم بهداشتی دانشگاه و سایر کارشناسان شهرهای استان چهارشنبه31خرداددرسالن اجتماعات امام رضا(علیه السلام)آموزشگاه بهوری
مرکزبهداشت فردوس برگزار گردید .

اهداف این
کارگاه: بیان مهمترین بیماری های منتقله از آب و غذا ازقبیل وبا ،هپاتیت A ، اسهال خونی و...همچنین راه های پیشگیری از
آنها مطرح گردید.
آقای دکترشایسته(معاون بهداشتی دانشگاه) به
عنوان مدرس ویژه کارگاه ،تاریخچه ای از این بیماریهارابرای
مدعوین بیان کرد.دکترشایسته گفت: بیماری های منتقله از آب و غذا بیماری هایی هستند
که از خوردن غذای ناسالم و یا نوشیدنی های آلوده به انسان منتقل می شود.

افزایش مسافرت ها، افزایش مصرف غذاهای بیرون
ازمنزل(غیرخانگی) ،استفاده از غذاهای آماده طبخ،منجر به افزایش شیوع این
بیماری ها می شود .
وی افزود؛علائم و نشانه های بالینی در اغلب
بیماری های منتقله از آب و غذا : اسهال، تهوع و استفراغ و درد های شکمی
است.ومهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها رااینگونه برشمرد:شستن
دستها قبل از تهیه غذا ،سرووصرف غذاوبعدازغذاسالم سازی اصولی وصحیح سبزیجات عدم
استفاده از آب هاویخ های ناسالم وغیر بهداشتی استفاده از سرویس های بهداشتی.

لازم به ذکراست مباحثی پیرامون موضوعات
مرتبط با کارگاه توسط سایرمدرسین (آقای جمع آور،آقای طاهری وخانم
دکترملکی)نیزتوضیح داده شد.
نظر دهید