شبکه بهداشت و درمان فردوس
جشنواره غذاهای سالم ومحلی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان در گفتگویی در جمع رابطین اعلام کرد: به منظور ارتقاء سطح سلامت مردم و به مناسبت روز جهانی غذا جهت گروه های هدف و بسیج آموزش تغذیه سالم برای پیشگیری از بیماری های دیابت و قلبی عروقی امروز شاهد برگزاری جشنواره غذاهای سالم هستیم.
جشنواره غذای سالم به
مناسبت روز جهانی غذا با همکاری مرکز بهداشت شهرستان و رابطین سلامت، در محل
امامزاده شهر فردوس برگزار و غذاهای بومی محلی با رعایت مسایل بهداشتی در یک
نمایشگاه در معرض دید شرکت کنندگان قرار گرفت.
رئیس مرکز بهداشت
شهرستان در گفتگویی در جمع رابطین اعلام کرد: به منظور ارتقاء سطح سلامت مردم و به
مناسبت روز جهانی غذا جهت گروه های هدف و بسیج آموزش تغذیه سالم برای پیشگیری از
بیماری های دیابت و قلبی عروقی امروز شاهد برگزاری جشنواره غذاهای سالم هستیم.
آقای محمدرضاحسینی
زاده افزود: فعالیت رابطین سلامت از جنس مردم برای انتقال آموزش به جامعه در مناطق
شهری و روستایی، تاثیر بسزایی در ارتقاء سطح سلامت مردم دارد. در دوره شیوع بیماری
کرونا، محدودیت هایی در ارتباطات و برگزاری جلسات وجود داشت ولی امروز انتظار ما
از رابطین، برگشت به صحنه آموزش و ارتقاء سطح علمی جهت انتقال تجربیات و آموخته ها
به سایر اقشار جامعه است.
رئیس شبکه بهداشت و
درمان، ضمن عرض خیرمقدم، از همکاری رابطین سلامت در برگزاری جشنواره امروز قدردانی
نمود و گفت: رابطین جزء گروه های تاثیرگذار در بحث آموزش سلامت هستند. هدف ما از
برگزاری این جشنواره، ترویج آموزش تغذیه سالم در جامعه و آشنایی خانواده ها با
فواید مصرف غذای سالم است.
آقای مهدی آریافر ضمن
اعلام آمادگی شبکه بهداشت و درمان جهت برگزاری اردوهای رابطین سلامت عنوان کرد:
تشویقات و تخفیفات ویژه ای برای رابطین برنامه ریزی می شود، امیدواریم در آینده
شاهد حضور فعال و همکاری پویای این قشر عزیز با حوزه بهداشت و آموزش سلامت باشیم.
آقای دکتردشتی رئیس
دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس در جشنواره غذای سالم جهت شرکت کنندگان در خصوص
عدم استفاده از غذاهای پر چرب، شور و فست فود ها و مضرات آن و جایگزین نمودن آن با
غذاهای کم چرب، مصرف میوه، سبزی، حبوبات، شیر و فرآورده های لبنی کم چرب در سبد
غذایی خانوار مطالبی را بیان نمود.
آقای تابعی کارشناس
بهبود تغذیه مرکز بهداشت با اعلام این خبر که در این جشنواره غذایی حدود 80 نوع
غذا شرکت داده شده عنوان کرد: بانوان فردوسی با انواع غذاهای سالم محلی (سبزیجات
بخارپز- حبوبات- تخم مرغ - غذاهای محلی و... ) در این برنامه شرکت کرده اند تا در
یک رقابت سالم، غذای با کیفیت و ارزان را به یکدیگر معرفی کنند.
کارشناس آموزش سلامت
مرکز بهداشت شهرستان افزود: ملاک انتخاب غذای برتر از دیدگاه کارشناس؛ طعم و
مزه-نوع پخت-تزئین و نوآوری و خلاقیت-مرقون و به صرفه بودن و نوع روغن مصرفی می
باشد. محوریت برگزاری جشنواره، ترویج استفاده از سبزی و حبوبات و میوه در سبد غذای
خانوار است و پس از داوری غذاها، از تعدادی از شرکت کننده تجلیل خواهد شد.
خانم پری افسای، در خصوص ضرورت همکاری رابطین عنوان کرد: حضور
شما در کلاس های آموزشی مربیان حوزه بهداشت، از اهمیت خاصی برخوردار است و انتظار
ما از شما حضور فعال در دوره های آموزشی مراکز محل سکونتتان می باشد چرا که رابطین
آموزش دیده، می توانند زمینه ساز سلامت اطرافیان و خانواده خود باشند.
در ادامه برنامه، پس
از ایراد درخواست های رابطین توسط رابط برگزیده استانی، سنجش غذای داوطلبین توسط
مسئولین بهداشت و درمان و کارشناسان تغذیه انجام شد تا از برگزیدگان با اهدای
جوایزی قدردانی شود.
نظر دهید