برگزاری رژه خودرویی واعلام آمادگی ادارات درمدیریت بحرانها

از 17 الی 23 اردیبهشت ماه گرامی داشت هفته سلامت نامگذاری شده است.

در سومین روز از روزشمار هفته سلامت 19 اردیبهشت ماه که به نقش مردم، مسئولین و سمن ها در مدیریت حوادث و بلایا عنوان گرفته است.

امروز صبح ساعت 9 رژه خودرویی از جلوی شبکه بهداشت و درمان با همکاری رابطین پدافند غیر عامل در سایر ادارت شهرستان فردوس و دانشگاه علوم پزشکی در سطح شهر برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فردوس با تبریک هفته سلامت و عرض تبریک به خاطر توفیق مجاهدت مداوم (کرونا) که هنوز ادامه داردازمدافعان سلامت تشکرنمود.

آقای رسولی مقدم افزود،این مانورها اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و در تأمین سلامت مردم و سلامت همه جانبه در شرایط غیر مترقبه  می تواند سلامت را تحت تأثیر خود قرار بدهد .
وی افزود ما با آمادگی کامل و تجهیزات کامل  ناوگانی امدادی در سطح شهررا در قالب رژه خودرویی آمادگی خود را به نمایش گذاشتیم.

معاون بهداشتی و رئیس مر کز بهداشت فردوس هفته سلامت را خدمت کلیه همکاران تبریک و از کلیه اداراتی که در رژه خودرویی همکاری و شرکت نمودند تشکر کرد.

رابطین پدافندغیرعامل درادارات پوستر هفته سلامت را بر روی خودروها نصب نمودند و شعار هفته سلامت را تبلیغ نمودند.

منبع:
شبکه بهداشت و درمان فردوس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/02/19
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت