تجدیدمیثاق باشهدا
در آستانه یوم ا... 22 بهمن کارکنان شبکه بهداشت و درمان برای تجدید میثاق با شهدای انقلاب بر سر مزار شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی حاضر شدند.

عرض ارادت به ساحت ملکوتی شهدا از مظاهر انقلابی بودن و انقلابی ماندن است.

در این دیدار پس از شستشوی قبور شهدای عزیز با گلاب ،  عزیزان با قرائت فاتحه ای به روح تمامی شهدا بالاخص دو شهید گمنام میزبان  زیارت شریف عاشورا و ذکر مدح مردان حق به یاد شهدا قرائت گردید.

در پایان حجت الاسلام غفاری مسئول فرهنگی دانشگاه آزاد با ایراد سخنرانی از نحوه پیروزی انقلاب اسلامی و تبعید امام راحل، روشنگری های فرزندان انقلاب و تحمل شکنجه در زندان های رژیم طاغوت پهلوی، و همچنین ترور شخصیت های بزرگ و متفکر انقلابی ، تحمیل واعمال انواع جنگ ها علیه ایران (جنگ نظامی- جنگ فرهنگی- جنگ سیاسی- جنگ اقتصادی و جنگ روانی...) توسط دشمنان ایران اسلامی پرداخت.

وی گفت: خوشبختانه دشمنان اسلام هر چه در توان داشتند برای نابودی ایران اسلامی به کار گرفتند ولی به برکت خون شهداء و راهنمایی های داهیانه رهبر فرزانه ، ایران به رتبه های خوبی دست پیدا کرده است، چرا که خداوند این چنین اراده فرموده تا اسلام بر کفر پیروز شود.

منبع:
شبکه بهداشت و درمان فردوس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/11/21
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت