طرح یک نفس، همدلی
تاکنون 5000 عدد ماسک و 100 عدد ژل ضد عفونی کننده از طرف خانه مشارکت استان به شهرستان فردوس اختصاص داده شد

جلسه طرح یک نفس، همدلی روز دوشنبه 29/6/1400 در محل فرمانداری شهرستان با حضور  آقای دکتر حسینی رئیس خانه مشارکت استان و  آقای حلاج مقدم فرماندار  فردوس و آقای دکتر نگهبان رییس شبکه بهداشت و درمان و مهندس حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت و آقای آذرهمایون رئیس خانه مشارکت فردوس و کارشناسان برنامه خانه مشارکت در استان و شهرستان برگزار گردید و در این جلسه  دکتر حسینی پیرامون اهمیت خانه مشارکت در سلامت مردم و فعالیت خانه مشارکت توضیحاتی را ارائه نمود و همچنین فرماندار  و  دکتر نگهبان در خصوص اهمیت پیگیری مشکلات سلامت در شهرستان و واکسیناسیون کرونا و برنامه متخصصین صحبت هایی رابیان نمود.

در این جلسه بیان شد تا کنون 5000 عدد ماسک و 100 عدد ژل ضد عفونی کننده از طرف خانه مشارکت استان به شهرستان فردوس اختصاص داده شد که از طریق  خانه مشارکت شهرستان پیگیری، تحویل و توزیع شده است .

همچنین توزیع 15000 ماسک و مایع ضد عفونی کننده برای توزیع و تحویل در دست اجراست.
 شایان ذکراست با عنایت به رتبه اول فردوس در واکسیناسیون کرونا در استان مطالبه و پیگیری واکسن برکت از طریق خانه مشارکت انجام شد.
در خصوص اهمیت حضور متخصصین در شهرستان با توجه به اینکه  فردوس دو شهرستان سرایان و بشرویه را نیز پوشش می دهد ، تخصیص متخصیصن حوزه های مختلف پزشکی به شهرستان و همچنین در رابطه با امکانات و تجهیزات بیمارستان قرار شد این موضوعات توسط خانه مشارکت استان و شهرستان پیگیری گردد. همچنین مقرر شد فرمانداران، شهرداری هاجهت زیبا سازی و فضای بانشاط و تزریق روحیه و نشاط در جامعه با روشن نمودن ریسه لامپ و پرچم های رنگی و آب نما و برنامه های شاد و فرهنگی با رعایت پروتکل ها برنامه ریزی گردد.
منبع:
شبکه بهداشت و درمان فردوس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/06/31
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت