۱۳۹۷ شنبه ۳۱ شهريور
پست الکترونیک نقشه سایت انگلیسی
نظارت بر مواد غذایی
تاریخ به روزرسانی: 1391/11/08

 

 

 

واحد نظارت بر مواد غذايي

 

 

شرح وظايف

 

 

مواد غذايي منابع اصلي تامين انرژي و تركيبات معدني مي باشند كه به صورت تازه يا فراوري شده مي تواند نيازهاي انسان را تامين كند.

 

مواد غذايي فراوري شده با حفظ ارزشهاي تغذيه اي در فصول مختلف با زمان ماندگاري بالاتر و تنوع بيشتر در اختيار مصرف كننده قرار مي گيرد.لكن دقت در روند فراوري و كنترل فني ،بهداشتي خط توليد در راندمان كيفي محصول موثر است. كنترل و نظارت بر توليد در كارخانجات مواد غذايي بصورت غير مستقيم بر عهده كارشناسان كنترل مواد خوراكي مي باشد

 

 

 

 

اهم فعاليتهاي واحد

 

- رسيدگي به نامه ها، درخواست ها، استعلام ها، شكايت و موارد ارجاعي و اقدام در جهت رفع نقص.
 
- رسيدگي به مدارك واحدهاي مواد غذايي و آشاميدني و آرايشي و بهداشتي
 
- رسيدگي به مدارك مسوولين فني پيشنهادي از طريق مديريت واحدهاي توليدي،غذايي، آشاميدني و آرايش بهداشتي مستقر در سطح شهرستان.
 
- رسيدگي به مدارك ساخت و نمونه ها و مطالب و تصاوير مندرج در طرح و برچسب و آگهي ها و ظروف بسته بندي مواد اوليه
 

- رسيدگي به مدارك مواد اوليه و فراورده هاي غذايي،آشاميدني،آرايشي بهداشتي وارداتي و صادراتي ضمن بازديد از گمركات مبادي ورودي شهرستان و صدور گواهي بهداشت.

 

اهم فعاليتهاي انجام شده توسط واحد تغذيه:
 
- پايش رشد كودكان 59-6 ماه در شهرستان
 
- تعيين درصد سوء تغذيه قدي وزني و لاغري شديد و متوسط و خفيف در كودكان 59-6 ماهه
 

- برگزاري كلاس آهن ياري براي مديران و مربيان بهداشتي مقطع دبيرستان

 
- برگزاري كارگاه آموزشي تغذيه صحيح در سنين مدرسه براي پرسنل شبكه بهداشت و درمان
 

برگزاري كارگاه آموزشي كمبود آهن و استراتژيهاي پيشگيري از آن براي پرسنل بهداشت و درمان.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تعداد بازدید: 668
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- شهرستان فردوس - خيابان خرمشهر - شبكه بهداشت و درمان شهرستان فردوس
تلفن: 32722976-056     دورنگار: 32723111-056   كدپستي     E-mail: ferdows[@]bums.ac.ir
ورود اعضاء
خروج
Powered by DorsaPortal